Frederiksværk
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 8. august 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 8. august 2022

DR1

06:00  

Kæmpe-rod i Frilandshaven
Kæmpe-rod i Frilandshaven Jørgen Skouboe høster kæmpegulerod og skorzonerrod fra olietønder. Vi skal se om rødderne er blevet ekstra lange. I udekøkkenet laver Anne Hjernøe en efterårslækker simreret med skank, øl og masser af rodfrugter. Og så skal vinderen af DM i Chili kåres. Hvem har dyrket flest chilifrugter på en plante. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 28.10.07

06:30  

Haven i Hune (3:10)
Haven i Hune (3:10) Anne Just viser, hvordan man kan formere efeu og dele en hosta. Claus Dalby giver spændende bud på, hvordan man planter og sammensætter bommerblomster i krukker og altankasser. Og så besøger vi en have, hvor der er masser af inspiration at hente til sten i haven. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 03.04.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Cash (4:4) - Back in black
Cash (4:4) - Back in black Dansk dokumentar fra 2022. Verden er genåbnet og danskernes rejselyst vendt tilbage. Stewardessen Helle bliver genansat i "verdens bedste job". I Thailand bliver parasollerne igen slået op på strandene, og den norske rejsemilliardær Petter Stordalen erklærer, at krisen er overstået. Og mens mange drømmer om en tilbagevenden til det normale, har pandemien givet anledning til refleksioner hos beboerne i Venedig. Er de overhovedet klar til at turisterne vender tilbage? Men hvad ingen ved, er, at det værste endnu venter.

08:00  

Diplomaterne (1:4): Merete og eksplosionen
Diplomaterne (1:4): Merete og eksplosionen En kæmpe eksplosion rammer Beirut, og ambassadør Merete Juhl står overfor sit livs udfordring. Merete Juhls egen mand og en praktikant er blandt de sårede, og nu skal ambassaden genopbygges.

08:55  

Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2)
Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2) Østrigsk naturprogram fra 2022. (Born in the Rockies) Det er deres første dag i verden. Deres første skridt i et stort og skræmmende landskab fuld af muligheder, vidundere og farer. Her følger vi nyfødte dyreunger og deres familier i Rocky Mountains, mens de står over for rovdyr, elementerne og nogle gange endda hinanden.

DR2

06:45  

Deadline
Deadline Forholdet mellem Kina og USA er højspændt efter den amerikanske politiker Nancy Pelosi i onsdags besøgte Taiwan - et besøg, der bestragtes som en provokation af Kina, som blot et døgn efter besøget igangsatte den hidtil største militærøvelse nær Taiwan. I aften spørger Issa Mahmoud Jeppesen Kinas Ambassadør i Danmark, hvem, der har ansvaret for den anspændte situation.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale V (3:6)
Hvis vægge kunne tale V (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) En gammel møllerbolig er blevet det unge par Evelina og Robins første hjem sammen. Antikvitetseksperten Rickard Thunér finder gribende livsskæbner blandt møllerne, som boede i huset. Det viser sig, at der også har ligget en spritfabrik på grunden. Men vil det lykkes ham at finde "Blot-Svens" skat, som skulle være gravet ned på grunden?

08:30  

VM Ridesport: Voltigering (k), indl. freestyle, direkte
VM Ridesport: Voltigering (k), indl. freestyle, direkte Danske Sheena Bendixen, som er en af verdens bedste kvindelige voltigører, skal for sidste gang i ringen under VM. Se med når hun forsøger at vinde VM i voltigering for kvinder med sit eget program. Kommentatorer: Emil Schiønning & Thomas Bisgaard

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

06:00  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (26)
Hey Duggee (26)

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (21)
Vidundervovsen Vaffel (21)

08:20  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

08:35  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:50  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen En flok hangråsæler forlader Christiansø for at opsøge hunner at parre sig med. Et helt andet sted i Danmark er en babysæl lige kommet til verden, og den må se den barske virkelighed i øjnene, når mor forlader den for at parre sig på ny.

10:00  

På vildspor i ødemarken (4:7)
På vildspor i ødemarken (4:7) Vilde, stejle fjelde, en fantastisk kystlinje og masser af godt vejr følger de tre venner på deres tur igennem Nordland. Men snart vender vinden. Nordvision fra Norge.

10:30  

Auktionshuset IV (1)
Auktionshuset IV (1) I dag skal Jesper Bruun Rasmussen sælge nordisk design i absolut særklasse. Med en perlerække af emner fra den eftertragtede danske møbelarkitekt Finn Juhl er der lagt op til høje hammerslag. Navnlig et bord vurderet til mellem 300-400.000 kroner er der store forhåbninger til. Men Frederik Bruun Rasmussen, søn i familiedynastiet, og ekspert i moderne møbler Peter Kjelgaard er desværre ikke overbeviste om, at det exceptionelle bord overhovedet bliver solgt. Som om dét ikke var nervepirrende nok, opstår der pludselig også tekniske problemer midt i auktionen. I Holland håber leder af møntafdelingen Michael Fornitz på at få en sjælden dansk guldmønt med sig hjem til auktion. Men den garvede ekspert bliver sat på noget af en prøve. For der er op til flere konkurrerende auktionshuse, som bejler til sælgeren af den dyre mønt.

11:00  

Guld i Købstæderne - Sorø (6:10)
Guld i Købstæderne - Sorø (6:10) Der er flere 100.000 kroner i fortjeneste, hvis en af gæsterne kan dokumentere, at hendes halskæde rent faktisk er fra juveleren Tiffany. Opkøberne har svære betingelser, da ejeren af et maleri vil have samme høje pris, som han selv gav. Og så får du historien om, hvordan verdens klassifikation af planter har rod i Sorø.

DR2

09:30  

Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten
Den britiske kongefamilies privatliv (1:3) - Lord Mountbatten Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Kroningen fandt sted med pomp og pragt, men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Og hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. I dette program skal vi se, hvordan han gik fra at være en outsider til en helt central figur.

10:15  

Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret
Den britiske kongefamilies privatliv (2:3) - Prinsesse Margaret Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Dronningens mor, der ikke længere selv var dronning. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Og hendes uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret, hvis liv med utroskab, skilsmisse og udskejelser kom til at ændre monarkiet for altid.

11:00  

Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth
Den britiske kongefamilies privatliv (3:3) - Dronning Elizabeth Britisk dokumentarserie fra 2021. (Private lives of the Windsors) For næsten 70 år siden fik det britiske kongehus en ny monark. Og kroningen fandt sted med pomp og pragt. Men tre personer blev problematiske for den nye majestæt. Hendes mands onkel, den opportunistiske Lord Mountbatten. Dronningens uregerlige lillesøster, prinsesse Margaret. Og hendes mor, der i årevis havde været magten bag tronen, og ikke var villig til at give den position fra sig.

11:45  

Ren teknologi: Farvel til benzin
Ren teknologi: Farvel til benzin Fremtidens brændstof bliver ikke suget op fra undergrunden. Den bliver suget ud af luften. Med grøn strøm kan vi blande de ressourcer, vi har mange af og skabe CO2-fri brændstof til vores fly og skibe. Men er det realistisk?

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

09:30  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Buet glas og bondelodning
Frank & Kastaniegaarden - Buet glas og bondelodning Frank skifter alt glasset i drivhuset ud med buet glas og bruger en petroleumsblæselampe til at lodde tagrenden. Resultatet af lodningen er knap så kønt, men det vigtigste er, at sammenføjningen holder tæt. Og så får Frank en hjælpende hånd med at garve skind med fårehjerne.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Drivhus og drivvåd eng
Frank & Kastaniegaarden - Drivhus og drivvåd eng Det er over 10 år siden at Frank byggede drivhuset, så nu skal det have en grundig overhaling. Nye lister af egetræ skal fabrikeres og der skal opgraderes med en tagrende. Og til Franks store glæde er engen oversvømmet. Det giver håb om en stor høst af hø.

12:45  

Mesterlære - mad med Rasmus Kofoed (1:6)
Mesterlære - mad med Rasmus Kofoed (1:6) Rasmus Kofoed er blandt verdens bedste kokke. Nu lukker han dig ind i arbejdsrummet, når han lærer dig, hvordan du kan lave gourmet mad hjemme hos dig selv, som han gør på sin 3-stjernede Michelin restaurant.

14:15  

Sporløs (3:8)
Sporløs (3:8) Tvillingerne Victor og Victoria er meget afkræftede, da deres danske adoptivforældre henter dem på et børnehjem i Bulgarien. På trods af, at de er to år gamle, har de svært ved at gå og sidde selv, og de kan kun spise grød. Nu - 18 år efter - rejser Victoria med Sporløs tilbage til Bulgarien for at lede efter sine biologiske forældre. Hun håber at få svar på, hvorfor de ikke kunne beholde dem - og hvad der skete på børnehjemmet dengang.

DR2

12:30  

VM Ridesport: Dressur, Grand Prix, hold
VM Ridesport: Dressur, Grand Prix, hold Højdepunkter fra holdkonkurrence i dressur, hvor Danmark sikrede den første medalje ved VM i Herning. Kommentatorer : Birgitte Borch og Bjarne Nielsen

13:30  

VM Ridesport: Dressur, Grand Prix special, direkte
VM Ridesport: Dressur, Grand Prix special, direkte De danske dressurryttere har aldrig stået stærkere, og nu har de chancen for at vinde VM på hjemmebane i Herning. Se med når Cathrine Laudrup-Dufour, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann og Nanna Skodborg Merrald rider mod resten af verdenseliten i Grand Prix Special. Kommentatorer: Birgitte Borch & Bjarne Nielsen

TVR

12:00  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

12:20  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

12:40  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal stenalder-drengene fra The Flintestens køre imod de tre swag rødder fra Bling Bling Bilen. Der bliver fuld smæk på, når turen går ned ad Striben, op og ned ad Specialbanen i Rundetårn og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:25  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

13:35  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

13:49  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

14:45  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

DR1

15:00  

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (1) - Nej tak til nøgne kvinder
Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo II (1) - Nej tak til nøgne kvinder Hverdagen er fyldt med vanvittige oplevelser for Lukas, der stadig bor hos Sussi og Leo. Hans mor vil flytte væk og have Lukas med. Lukas vil blive der, men har svært ved at sige fra.

15:00  

Skattejagt med Rikke Fog Sørensen
Skattejagt med Rikke Fog Sørensen I Mogenstrup på Sydsjælland forsøger marskandiseren Rikke Fog Sørensen at holde styr på sin købelystne far, Frede, på deres fælles loppemarked.

15:10  

Mord med dr. Blake (3)
Mord med dr. Blake (3) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En omrejsende sælger omkommer i en bilulykke. Politiinspektør Lawson mener, at ulykken skyldes alkohol, men dr. Blake er ikke enig. Han konkluderer, at sælgeren ikke var beruset - og at han i øvrigt var død allerede inden ulykken skete. Men hvordan døde han? Og hvorfor var han blå i ansigtet?

15:25  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

16:05  

Mord med dr. Blake (4)
Mord med dr. Blake (4) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Den irske immigrant Sean McBride er blevet dømt til døden for drabet på en politimand. McBride har tilstået forbrydelsen, men på dødsgangen fortæller han dr. Blake, at han er uskyldig. Dr. Blake tror ham - men opdager snart, at han synes at være den eneste, der er interesseret i at få sandheden om drabet frem i lyset.

16:20  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

17:05  

Jordemoderen II (10:10)
Jordemoderen II (10:10) Engelsk dramaserie fra 2013. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:15  

Jordemoderen III (1:10)
Jordemoderen III (1:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

16:20  

VM Ridesport: Voltigering, hold, freestyle, direkte
VM Ridesport: Voltigering, hold, freestyle, direkte Det bliver akrobatik på hesteryg i verdensklasse, når det danske voltigeringshold forsøger at vinde medalje til VM i Herning med deres eget sammensatte program. Kommentatorer: Emil Schiønning & Thomas Bisgaard

17:00  

VM Ridesport: Dressur, Grand Prix special, direkte
VM Ridesport: Dressur, Grand Prix special, direkte De danske dressurryttere har aldrig stået stærkere, og nu har de chancen for at vinde VM på hjemmebane i Herning. Se med når Cathrine Laudrup-Dufour, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann og Nanna Skodborg Merrald rider mod resten af verdenseliten i Grand prix special. Kommentatorer: Birgitte Borch & Bjarne Nielsen

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:10  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder ballonvovserne + Vovserne redder edderkoppeforskerne

16:55  

Velkommen i 0.A (1)
Velkommen i 0.A (1) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og har sagt farvel til børnehaven, fordi han skal starte i 0. klasse. Heldigvis kender han allerede Arthur. Den første skoledag bliver fuld af nye ansigter og oplevelser, og det er ikke alle ting, som Hazem helt forstår. Han er da også helt træt, da skoledagen er omme, og så er det dejligt at komme hjem til en kop te i sofaen

17:05  

Velkommen i 0.A (2)
Velkommen i 0.A (2) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er lige startet i 0. klasse. I dag skal klassen på tur og se, hvor de bor allesammen. Hos Alberte har de høns og hos Julie kravler de i æbletræerne. Hazem glæder sig til at vise sit hus og sin cykel. Han er glad for at cykle, men hans mor har ikke lært det, så han tager bussen til skole.

17:15  

Storm starter i skole (1)
Storm starter i skole (1) Storm er 5 år og skal sige farvel til børnehaven for han skal starte i skole. Den første dag er Storm lidt genert for han kender jo ikke de andre børn. Men så får læreren en god idé og får Storm og de andre børn til at lave nogle sjove lege. Pludselig er tiden gået og Storm bliver hentet igen af mor og far.

17:25  

Første skoledag
Første skoledag

17:30  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

17:45  

Sikker & Søn IV (1)
Sikker & Søn IV (1) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, går Sikker i gang med ninjatræning. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Auktionshuset IV (2)
Auktionshuset IV (2) I Auktionshuset står Jesper Bruun Rasmussen i dag i spidsen for en større russisk temaauktion. Sammen med ekspert i russisk kunst Martin Borg satser han på et stærkt opbud af købelystne russere til de mange genstande, som samlet set gerne skulle indbringe 2 millioner kroner. I den forløbne uge har der dog været en lignende auktion i London. Så nu frygter Martin Borg, at de ellers så bydeglade russere har brugt deres penge og lader vente på sig på dagens auktion. I bogafdelingen kommer ekspert Christine Almlund på en usædvanlig opgave. Hun får besøg af en kunde, som har arvet en stor mængde breve og bøger fra sin farfar. Især brevene kan vise sig at være en guldgrube, da afsenderen er ingen ringere end nobelpristageren Hermann Hesse.

18:00  

Auktionshuset IV (3)
Auktionshuset IV (3) I Auktionshuset blæser der nye vinde. Jesper Bruun Rasmussen har besluttet, at der for første gang nogensinde skal sælges fotokunst på den internationale auktion i Bredgade. Selv har han dog ikke tid til at stå på podiet. For han har vigtige ærinder at se til i firmaets hoveddomicil i Havnen. Han skal både gå sin vanlige runde og selvfølgelig have styr på dagens frokostmenu. Så i dag er det sønnen Frederik Bruun Rasmussen, der er auktionarius. Men det kan blive noget af en udfordring at få afsat de dyre fotografier. For der er ikke tradition for at købe fotokunst i Danmark, og det fortryllende vejr kan blive en trussel for fremmødet i auktionssalen. Imens far og søn styrer forretningen i København, er ekspert i ældre kunst Birte Stokholm taget til Holbæk for at se på et interessant portræt. Men hun får sig lidt af en overraskelse. Velkommen til Auktionshuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

Hammerslag - Den klassiske murermestervilla
Hammerslag - Den klassiske murermestervilla Mange danskere er vilde med den klassiske murermestervilla. Derfor inviterer vært, Tina Müller, os denne gang indenfor i to røde murermestervillaer i Sorø. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Lena Schmüser, når prisen først skal gættes på en attraktiv villa fra 1936, der byder på fine, originale detaljer og masser af muligheder. Turen går blot til den anden side af vejen, når prisen dernæst skal gættes på en villa fra 1919. Her begejstres eksperterne både af beliggenhed, et moderne køkken-alrum og et velbevaret, lyseblåt badeværelse.

20:25  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (8:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (8:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall er der altid noget at se. Denne gang besøger Rick Stein et mejeriet i Davidstow og stedets ostesmager Mark Pitts-Tucker, der får penge for at spise op til 700 osteprøver om ugen. I den gamle fiskerby Newlyn hører han om en af Storbritanniens mest revolutionerende kunstbevægelser. Og han opdager den urtolige historie bag et af det mest berømte malerier, der er malet her.

DR2

20:30  

Mig og 70'erne (4:4)
Mig og 70'erne (4:4) I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Med hjælp fra musikorakel Henrik Milling, ser vi denne gang nærmere på hvordan 70'ernes musik lød. Hvad var forskellen på Sweet og Slade? Hvorfor elskede alle Gasolin'? Og hvad skete der egentlig i teltene på 70'ernes festivaler?

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

18:44  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:44  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:44  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts III (26)
Wild Kratts III (26)

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Vold og kontrol bag sløret (1:2)
Vold og kontrol bag sløret (1:2) Foreningen "Søstre mod vold og kontrol" er helt nystartet og kontroversiel. Den vil hjælpe andre kvinder ud af negativ social kontrol. Nu forsøger foreningen at uddanne de frivillige til at støtte kvinderne, der ofte udsættes for både krav og trusler. Kefa bliver kontaktet af "Sarah", hvis eksmand nægter hende islamisk skilsmisse, medmindre hun betaler et større pengebeløb.

22:25  

McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald
McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald Britisk krimi fra 2020. Hun er en benhård, handlekraftig karrierekvinde. Han er en stilfærdig, tænksom nørd, der falder i ét med tapetet. Kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds har intet som helst til fælles. Men da en ukendt mand findes død i den rige opfinder Maxton Crocketts herskabsvilla, må de to slå pjalterne sammen for at afsløre morderen.

23:55  

Gift ved første blik USA XIII (26:26)
Gift ved første blik USA XIII (26:26) Værterne Jamie Otis og Doug Hehner ser tilbage på nogle af de mest romantiske, dramatiske og sjove øjeblikke fra de første 12 sæsoner af Gift ved første blik.

DR2

21:00  

De blodrøde floder III (3:4): Syndens ritualer
De blodrøde floder III (3:4): Syndens ritualer Fransk thrillerserie fra 2021. (Les rivières pourpres) Niémans og Delauney kaldes til en kirke i en lille belgisk landsby. Kirken er sat i brand, og der er blevet begået et grusomt dobbeltmord. Efterforskningen fører makkerparret ind i dyster verden præget af hedenske ritualer.

21:30  

Alle kan blive millionær
Alle kan blive millionær Hvem drømmer ikke om at være uafhængig af en månedsløn? Hvem vil ikke gerne være økonomisk fri til at vælge det liv, man selv drømmer om? En stor gruppe danskere er i gang med at gøre drømmen til virkelighed. De er privatinvestorer og sætter kursen mod den første million. Og de deler gerne deres metoder. Thea og Stefan sparer sig vej til millionerne. Linnea investerer på aktiemarkederne og vil have penge nok, inden hun er 45. Og supertraderen Tom Hougaard spiller det store spil. Han er forlængst millionær i alle verdens valutaer - og sætter hver dag nye millioner på højkant i jagten på endnu flere penge.

23:00  

Wallis & Edward
Wallis & Edward Engelsk romantisk drama fra 2011. (W.E.) Wally er en ung kvinde, der er fanget i et glædesløst ægteskab. På en auktion fascineres hun af hertugen og hertuginden af Windsors ejendele. Hun drages af historien om det skandaløse ægteskab mellem amerikanske Wallis Simpson og den britiske kong Edward VIII, der afgav tronen for at kunne være sammen med sin elskede. Historien er med til at give Wally styrken til selv at følge sit hjerte og gå efter lykken. Wally Winthrop: Abbie Cornish. Wallis Simpson: Andrea Riseborough. Edward: James D'Arcy. Instruktion: Madonna.

TVR
DR1

01:10  

Drabet på kælkebakken (3:4)
Drabet på kælkebakken (3:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Drapet i Akebakken) Afhøringerne begynder allerede samme dag, som Silje bliver fundet. Og efter kun ét døgns efterforskning tilstår drengene, at det var dem, der brugte vold mod hende. Hvad skete der egentligt i forhørslokalerne? Og hvad fik drengene til at ændre forklaringer?

01:55  

Hammerslag - Huse med fortid
Hammerslag - Huse med fortid Boligerne i denne omgang af Hammerslag gemmer begge på en spændende fortid. De er bygget for mere end et hundrede år siden, med et helt andet formål end beboelse. Men hvilke udfordringer og muligheder opstår der, når en historisk bygning bliver forvandlet til et moderne hjem? Og hvad kan sådan en bolig koste? Mira Lie Nielsen og Christian Torp dyster mod Kristine Virén og Lars Lyng om at ramme den rigtige salgspris, når Hammerslag ser på huse med en fortid i Syd- og Sønderjylland.

02:00  

Mord med dr. Blake (2)
Mord med dr. Blake (2) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) I 1959 er lægen Lucien Blake vendt hjem til sin fødeby for at overtage sin fars praksis og arbejde som retsmediciner. Blake bliver kaldt til det lokale lighus, hvor opsynsmanden er fundet myrdet. Politiinspektør Lawson vender søgelyset mod den forrige opsynsmand, der netop er blevet fyret. Men Blake er ikke sikker på, at Lawson har ret i sin mistanke.

02:25  

Håndværkerne rykker ind (7:8)
Håndværkerne rykker ind (7:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Marie og Anders bor i Klitmøller med deres to piger Ronja og Sirka. Begge piger har hver et værelse på 7 kvm, og familien har svært ved at finde en optimal løsning på indretningen af de små rum. Vores tre håndværkerpar skal derfor afgive tilbud og finde på gode løsningsforslag til to hyggelige og praktiske børneværelser. Kun det håndværkerpar med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

02:50  

Guld i Købstæderne - Sorø (5:10)
Guld i Købstæderne - Sorø (5:10) Det skal vise sig at være mange tusind kroner værd, at en sygeplejerske ydede god omsorg for kunstneren Hans Scherfig. Opkøberne må i den grad til lommerne, hvis de skal have fingre i en gammel bronzefigur. Og så får du historien om, hvordan Ludvig Holberg blev baron og reddede Sorø Akademi.

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:55  

Jernbanekrigen
Jernbanekrigen Britisk dokumentar fra 2019. (Railways of The Western Front with Chris Tarrant) Millioner af mennesker blev dræbt under 1. verdenskrig. Ikke som følge af maskingeværet, krigsfly eller tanks - men på grund af jernbanen! Chris Tarrant rejser gennem Europa for at dykke ned i jernbanens krigshistorie. Han besøger stationer, skyttegrave, slagmarker og kirkegårde og erfarer, hvor essentiel jernbanen var for hurtig levering af ammunition og fødevarer - og hvordan den transporterede millioner af soldater direkte i døden.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, FREDERIKSVAERK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0808211726