Frederiksværk
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 4. august 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 4. august 2023

DR1

05:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Naturtid (3:20)
Naturtid (3:20) Naturtid - Roser Historiske roser, klatreroser, opstammede roser, botaniske roser, Torben Thim viser rundt i sin imponerende rosenhave og sit rosarium i Løve, mens han gavmildt deler ud af sin kæmpe viden omkring roser. Udover de levende roser besøger vi også havens rosenmuseum, der afspejler rosens brug i både kunst og kitch. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 22.08.09

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Mit liv på nettet: Tør jeg dele billeder af mit barn? (5:6)
Mit liv på nettet: Tør jeg dele billeder af mit barn? (5:6) Er du bekymret for at dele billeder af dit barn på sociale medier? Det er Ulla Essendrop. Hun ved bare ikke helt, hvad der kan ske ved det. For hvilke rettigheder vi har over det indhold, vi deler på de sociale medier? Ulla besøger en kvinde, der har oplevet, at billeder af hendes barn blev misbrugt til at afpresse en mand. Og så taler hun med en 7. klasse om, hvad de tænker, når deres forældre eller bedste forældre deler billeder af dem på Facebook. Gennem seks afsnit forsøger Ulla Essendrop at får svar på sine egne dilemmaer på sociale medier i serien "Mit liv på nettet". Hun elsker at bruge sociale medier, men er også bekymret for den magt, de kan have over os.

08:45  

Anna Lin har det fint: Selvsikker men vildt usikker
Anna Lin har det fint: Selvsikker men vildt usikker Anna har masser af venner og plejer at have 200 gæster til sin fødselsdag. Hvordan kan det så være, hun føler sig så ensom? Anna tager på bodega med to unge, der også kender til ensomheden.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

05:55  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:10  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:50  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (30)
Hey Duggee (30)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2020. (Trädgårdstider) En helt almindelig dag ringer telefonen - kokken Tareq Taylor har været ude for en alvorlig ulykke. Selv om de er urolige for deres ven, lykkes det holdet at få en hel del fra hånden i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver sensommeroprydning i blomsterbedene. Malin Persson laver favoritteer af urterne i haven og udsætter John og Pernilla for en blindtest - er købete bedre end hjemmelavet te? Og så laver Malin et solsejl med inspiration fra beduintelte til herlige pauser i sommersolen.

10:15  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) Svensk dokumentarserie. Den franske bulldog Viggo har svært ved at trække vejret og skal opereres. Dyrlægen Torsten har fået en vanskelig opgave med en los, mens Anders får én på opleveren, når han besøger Borås Zoologiske Have og oplever alt fra elefant-fodpleje til kastrering af geder.

10:15  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Følg dyrlæger i aktion, når værterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson besøger dyrehospitaler og zoologiske haver. Tæven Maja har fået 11 hvalpe, men to af dem er allerede døde, og de andre har brug for akuthjælp. Gorillaen Echo gennemgår sin første lægeundersøgelse, mens Anders renser havbunden for gamle fiskeredskaber sammen med miljøforkæmperen Anneli Pompe.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (13:25)
Antikkrejlerne XXIII (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (12:25)
Antikkrejlerne XXIII (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:30  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

10:25  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2018 (9)
Bonderøven 2018 (9) Rapsen er høstet og skal tærskes. Frank har udtænkt en alternativ måde at gøre det på, nemlig ved at køre sin traktor henover rapsbælgene. Spærene skal sættes op på kalkovnsskuret, og selvfølgelig er det genbrugsspær Frank bruger til projektet. Og så hjælper hele familien hinanden med at holde styr på mor kanin og syv unger, mens de muger ud i kaninburet.

12:15  

Bonderøven 2018 (8)
Bonderøven 2018 (8) Tjørnehækken har bredt sig alt for meget på Kastaniegården, men heldigvis har Frank fundet et gammelt genialt redskab til at løse det problem. På bygmarken kaster han sig ud i et nørdet projekt med at krydse to nøgenbygsorter ved hjælp af pincet og brodersaks. Og så tager skuret omkring kalkovnen mere form, når skråbåndene pløkkes fast.

12:55  

Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8)
Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8) Sæson 1 (2010). Hvad sker der, hvis man slipper naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk løs i den danske natur, udstyret med skydevåben, køkkenknive og kogegrej? Det får vi svaret på i denne helt nye programserie, hvor de to tager på jagt og laver mad i den danske natur. Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede det over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde det bedste måltid. Men, de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram på dyret - skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med. I første program tager drengene på andejagt på Randers Fjord et par dage i oktober. Sendt første gang 24.10.10

13:25  

Den store bagedyst (4:9) - chokolade i det hele!
Den store bagedyst (4:9) - chokolade i det hele! Chokolade er populær - og en fast følgesvend - i det søde køkken. Og denne gang er chokolade selvfølgelig uundgåelig i alle tre udfordringer. Markus har til den hemmelige udfordring designet en lækkerbisken for alle chokoladeelskere. Mesterværket kræver masser af teknik og samtlige talenter fra chokoladehylden. Og så får deltagerne meget travlt, når de skal følge trop med en tidligere bagedystdeltager!

13:25  

Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket
Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket Man spiser med øjnene først, siges det. Så synssansen er mindst lige så vigtig, som smagssansen, når dommerne skal bedømme deltagernes præstationer i bagedysten. Men hvad sker der egentlig, når Katrine og Markus skal vurdere bagværket med bind for øjnene? I mesterværket handler det om at "snyde" dommerne og bage illusionskager, der skal ligne noget helt andet end kage! Dommerne får serveret blandt andet flæskesteg, frisk fisk, pizza og æggekage. Skulle man tro!

14:25  

I hus til halsen VII (4:8)
I hus til halsen VII (4:8) For Pia gik en boligdrøm i opfyldelse, da hun i 2008 købte Bølling Mølle udenfor Egtved. Et omfattende renoveringsarbejde gik i gang. Men istandsættelsen af drømmeboligen endte brat i 2014, da hun blev påkørt i sin bil og pådrog sig en piskesmældslæsion. I de seneste tre år har hun derfor forsøgt at skille sig af med sit livsprojekt og elskede hjem. For i dag lever Pia med konstante smerter - og kan hverken støvsuge eller løfte en malerpensel, uden at hun får endnu mere ondt. Boligdrømmen smuldrer, mens økonomien kuldsejler med kurs mod en tvangsauktion. For Pia er nødt til at optage flere lån for at kunne betale sine terminer. Sammen med venner og familie samler ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester nu tråden op for at gøre møllen til liebhaveri for købere i den kreative klasse.

14:25  

I hus til halsen VII (3:8)
I hus til halsen VII (3:8) I Skårup tæt på Svendborg har 50-årige Flemming og Mette deres tidligere fælles hjem til salg på fjerde år. Boligen blev sat til salg efter det tidligere pars skilsmisse i 2012. Netop det manglende salg er et større og større irritationsmoment. Alligevel forstummer kommunikationen, når samtalen falder på det manglende salg. Men det usagte og parrets fælles boliggæld fylder nu snart så meget, at det snart står i vejen for planlægning af ferier, fødselsdage og andre fælles aktiviteter. For at komme nærmere en bolighandel aktiverer ejendomsmægler Line Franck Skårups borgere for at skabe opmærksomhed om den sydfynske perle. Og med venner og families hjælp vil designer Søren Vester opdatere ejendommen fra 1950'erne, så den lever op til en moderne families boligdrømme. ....

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:15  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

12:30  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:48  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de kække kosmonauter fra Rumtosserne kæmpe imod de vilde vikinger fra The Happy Vikings. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på tilbudsjagt på Specialbanen i Bruuns Galleri og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:25  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

13:35  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

14:00  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3)
TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3) Dagens helt vilde nyhed er, at der er en ko, der siger at den kan lave kakaomælk. Men kan det nu også være rigtigt? Nyhedsværten Pjuske sender reporteren Stefan ud på bondegården, for at undersøge sagen nærmere. Der er også et gensyn med svindlerkaninen Claude, som denne gang udgiver sig for at være en kat. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

14:56  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:10  

Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker
Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker Hvem er det, der har hyldevis af guldsko og vasketøj i store bunker? Som kalder sig selv feminist og har en garderobe, som imponerer livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup? Kender Du Typen? besøger denne gang en farvestrålende lejlighed på Østerbro i København. Vært: Anna Lin

15:10  

Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven
Kender Du Typen? - Med båd og bjørne i haven Hvem er det, der insisterer på at kalde sin have en park, og som hader havearbejde men alligevel har købt en 10.000 kvadratmeter stor sommerhusgrund? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et sommerhus i Vejby i Nordsjælland. Vært: Anna Lin

15:40  

Kommissær George Gently (4)
Kommissær George Gently (4) Engelsk krimiserie fra 2009. (Inspector George Gently) En gammel mand findes myrdet på sit landsted. Det store, nedslidte hus fungerede engang som børnehjem, og det viser sig at være nøglen til en dyster sag, der ryster Gently og hans unge assistent Bacchus dybt. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Cora Davidson: Jill Halfpenny. Instruktion: Daniel O'Hara.

17:10  

Downton Abbey VI (2:8)
Downton Abbey VI (2:8) Engelsk dramaserie fra 2015. Et stort hospital har planer om at overtage Downtons sygehus. Er det godt eller skidt? Isobel og Violet er ikke enige om svaret. Mrs Hughes og Carson lægger bryllupsplaner, men der kommer en kurre på tråden, da Mary blander sig i planlægningen. Samtidig håber Daisy stadig, at mr Mason kan få lov at blive, når de nye ejere af Mallerton House flytter ind. Men tør hun bede om Coras hjælp?

DR2

17:00  

Historiequizzen: Svendborg Fattiggård
Historiequizzen: Svendborg Fattiggård Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Nordens bedst bevarede fattiggård på Danmarks Forsorgsmuseum - nemlig Fattiggården i Svendborg. Hvem var, ifølge fattiginspektøren, de såkaldt værdigt- og uværdigt trængende, hvorfor blev de kaldt "de blå mænd" og hvad lavede de under besættelsen? Få svarene når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

17:30  

Explainer - Hvorfor laver vi dyreforsøg?
Explainer - Hvorfor laver vi dyreforsøg? Flere end 100 millioner dyr bliver brugt til laboratorieforsøg om året. Men hvorfor laver vi dyreforsøg?

17:35  

Verdens smukkeste togrejser - Queensland
Verdens smukkeste togrejser - Queensland Britisk dokumentarserie fra 2022. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Brisbane til Cairns. Tag med det moderne tog Spirit of Queensland - en tur på over 1600 km langs Australiens nordøstlige kyst. Her er et romdestilleri i Bundaberg og et næbdyr ved navn Gimpy. Næste stop er the Royal Flying Doctors i Townsville, og cowboys på ét af Australiens største kvægmarkeder. Rejsen inkluderer også et dyk på Great Barrier Reef, inden vi kører med Kuranda Railway på vej til regnskovene i Cairns.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla glemmer Ib Ib bliver hjemme for at bevise, at ingen vil savne ham. Karla lover ham at sige til, så snart det sker, men kommer selv til at glemme Ib.

16:35  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Den ultimative redningsaktion: Vovserne redder åbningsceremonien + Den ultimative redningsaktion: Vovserne redder Adventure Bay legene

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Klassen skal langt om længe vise sine første superheltedragter frem. Men Ildars dragt er væk, og han mistænker at pedellen Johan har stjålet den.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (10) Kuppet er i gang, og Hella styrer Kristian gennem Rosenborgs gange. Bjørn og Jose har gemt sig i bunkeren, men kan de overmande Hella?

17:25  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

17:50  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (16:20)
Antikduellen (16:20) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Bettina Pedersen, indehaver af butikken SeChloe i Odense eller Michael Christiansen, der driver butikken Habengood i København, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i og omkring henholdsvis Slagelse, Struer og Fredericia. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:00  

Antikduellen (15:20)
Antikduellen (15:20) Antikduellanterne Betinna Pedersen og Michael Christiansen handler i Fredercia. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Bettina Pedersen, indehaver af butikken SeChloe i Odense mod Michael Christiansen, der driver butikken Habengood i København. Og i dag, onsdag, jagter de skatte i Fredericia og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr

20:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Arver giraffen farens mønster? (8:8)
Hu Hej Vilde Dyr: Arver giraffen farens mønster? (8:8) Arver girafungen farens mønster? Og sniffer elgen sne for at rense næsen? Det er bare nogle af de spørgsmål Joakim Ingversen får svar på, når han byder Christine Feldthaus, Hans Pilgaard, Tina Müller og Kristian Gintberg velkommen til endnu en gang Hu hej vilde dyr. Christine Feldthaus har sovet med både ulve og Melvin Kakooza. En af Hans Pilgaards største oplevelser var at se hvaler på Færøerne. Men kan de sige som dyr? Og hvor gode er de til at gribe fisk fra fiskekanonen?

DR2

18:20  

Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben
Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) Atombomberne over Japan i 1945 blev et vendepunkt i moderne krigsførelse. Nationer var nu tvunget til at bygge bunkere, der kunne modstå atomvåben - og skjule dem. Her undersøges fire vigtige lokationer i Europa: Plokstine-missilbasen i Litauen, NATOs atombunker i Bassum, Tyskland, museumsbunkeren Strausberg nær Berlin og Albaniens mange bunkere.

19:15  

Husker du... 2001
Husker du... 2001 Dansk dokumentarserie fra 2015 2001 er et år vi aldrig glemmer. Om morgenen den 11. september brager to flyvere ind i World Trade Center i New York, og siden har verden ikke været den samme. Herhjemme raser debatten om flygtninge og indvandrere, og to af dem, der råber højst fra hvert sit synspunkt, er Mimi Jakobsen og Pia Kjærsgaard. Ellers er vi optagede af at finde ud af alle de smarte ting, som vores mobiltelefoner pludselig kan, og hvad der sker i de nye såkaldte reality programmer... Sendt første gang 22.09.2015

20:00  

En spions bekendelser
En spions bekendelser Britisk autentisk drama fra 2018. (Red Joan) Joan Stanley nyder et stille liv som pensionist, da hun anholdes af den britiske efterretningstjeneste. Joan gemmer nemlig på en utrolig hemmelighed: Hun har været sovjetisk spion. I 1930'erne er Joan studerende i Cambridge, da hun forelsker sig i russeren Leo. Da hun får job i et tophemmeligt atomforskningscenter, konfronteres Joan med et umuligt valg: Er hun villig til at forråde sit land i håb om, at det kan redde verden? Medvirkende: Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore m.fl. Instruktion: Trevor Nunn.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Tim er ikke altid en god team-ven, og det skaber konflikt i Petronix-teamet og hæmmer en vigtig redningsaktion.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5) Blækwarts voksenskole + Mundtlig fremlæggelse

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Ulvehunden
Ulvehunden Animationsfilm fra 2018. Ulvehunden, Hvidtand, lever alene med sin mor i Alaskas vildmark, indtil han finder sit hjem hos indianerne, der bliver narret til at sælge ham til en brutal hundekamps-arrangør. Det er et forfærdeligt liv, men heldigvis findes der også gode mennesker i vildmarken.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Pretty Woman
Pretty Woman Amerikansk romantisk komedie fra 1990. Da mangemillionæren Edward farer vild i Beverly Hills og samles op af gadepigen Vivian, bliver det begyndelsen på en usædvanlig kærlighedshistorie. Den travle forretningsmand og firmaopkøber hyrer den snarrådige pige til at spille rollen som hans ledsager i en uges tid. Deres forhold er ren og skær forretning - i hvert fald i begyndelsen... Medvirkende: Richard Gere, Julia Roberts, Ralph Bellamy m.fl. Instruktion: Garry Marshall.

23:25  

JFK
JFK Amerikansk storfilm fra 1992. Drabet på præsident Kennedy står stadig som en af det 20. århundredes mest chokerende begivenheder, og den fulde sammenhæng står endnu ikke klart. Kevin Costner spiller juristen Jim Garrison, som begynder at udforske drabet og udvikler en teori om en sammensværgelse, der peger på højrekræfter i det amerikanske samfund som bagmænd for ugerningen. Medvirkende: Kevin Costner, Gary Oldman, Sissy Spacek, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Oliver Stone.

DR2

21:30  

Husker du - Highlights fra 90'erne
Husker du - Highlights fra 90'erne 1990'erne er det årti, hvor Danmark og danskerne på mange måder for alvor markerer sig i verden. Vi vender ryggen til EU, Bjarne Riis vinder Tour de France i 1996, fodboldlandsholdet kan synge 'We Are The Champions' og begrebet jernladies opstår. 'Riget', 'Festen' og dogme er tre ord, som kommer til at betyde meget for dansk film i 90'erne. Dansk film bliver sat på verdenskortet i en hidtil uset grad. Sendt første gang 13.02.2010

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Once Upon a Time in America (1:2)
Once Upon a Time in America (1:2) Amerikansk gangsterfilm fra 1984 i to dele. (Once Upon a Time in America) Noodles og hans ven Max har siden opvæksten i New Yorks jødiske bydel været sammen om småtyverier, smuglerier og røverier. I forbudstidens USA har de kronede dage, men alligevel forråder Noodles Max og deres kammerater og går under jorden. Mange år senere bliver han indhentet af fortiden. Noodles: Robert De Niro. Max: James Woods. Deborah: Elizabeth McGovern. Instruktion: Sergio Leone.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

02:25  

Beck: Værelse 302
Beck: Værelse 302 Svensk krimi fra 2015. (Beck - Rum 302) En ung kvinde findes kvalt på et hotelværelse. Værelset er betalt med et kreditkort, der tilhører en midaldrende velhaver. Men også mandens teenagesøn og det unge mordoffers kæreste havner i Martin Beck og Gunvald Larssons søgelys. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

03:55  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2020. (Trädgårdstider) Haveholdet bygger en spa med ildsted, fodbad og badeafdeling på svævende trædæk. Gartneren John Taylor og Pernilla Månsson Colt redder sidste års sommerblomster og planter chokoladeblomster. Indretningsarkitekten Malin Persson viser, hvordan man laver sin egen kombucha. Mens Tareq blæser på sæsonens helsetema og byder på skånsk gilde.

DR2

00:20  

De særlige
De særlige Fransk komediedrama fra 2019. (Hors normes) I 15 år har Bruno og Malik drevet et hjem for børn og unge med svær autisme. Med et enormt engagement og ukueligt gå-på-mod forsøger makkerparret at skabe gode rammer for en gruppe mennesker, som resten af samfundet ikke kan håndtere. Hverdagen rummer talrige udfordringer, og der bliver ikke færre, da myndighederne begynder at true med at lukke hjemmet. Medvirkende: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent m.fl. Instruktion: Olivier Nakache og Éric Toledano.

02:05  

Honningland
Honningland Oscarnomineret nordmakedonsk dokumentar fra 2019. (Honeyland) Hatidze synger for de vilde bier. Hun er én af de sidste biavlere i sin slægt. Højt oppe på en skrænt i en bjergrig del af Nordmakedonien henter hun deres honning, så hun kan sælge den i små portioner i byen fire timers gang væk. Hun bor med sin mor i en lille landsby uden el eller rindende vand. Da en nomadefamilie flytter ind ved siden af, bliver deres levebrød truet. Hatidze har et åbent sind, men konflikten mellem natur og mennesker lurer.

02:05  

Sinead O'Connor: Nothing Compares
Sinead O'Connor: Nothing Compares Britisk musikdokumentar fra 2021. (Sinéad O'Connor: Nothing Compares) Hun var 90'ernes store stjerne. Elsket og forhadt. Sinéad O'Connor blev internationalt kendt for sin skinhead frisure og verdenshittet "Nothing Compares 2 U". Men hendes kompromisløshed kostede hende karrieren. Her dykker vi ned i den kontroversielle sangers liv - fra den kaotiske opvækst med en psykisk og fysisk voldelig mor, hendes provokerende aktivisme og faldet fra berømmelsens tinder, da hun rev et foto af paven itu på tv.

TVR

03:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, FREDERIKSVAERK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0801140209