Frederiksværk
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 13. juni 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 13. juni 2023

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:20  

Emmas gård (1:3)
Emmas gård (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. Emma Preutz har sin egen gård med geder. Se, hvordan hendes dage forløber, og hvordan hun tager sig af sine geder og høns.

06:30  

Et glimt af Danmark (2)
Et glimt af Danmark (2) I aftenens program befinder Sisse Fisker sig i en by, hvor indbyggerne spiser 2,5 gange mere makrel i forhold til resten af Danmark. Og så er kravlenissens ophavnsmand født og opvokset i byen. Se med, om de to livsstilseksperter - Julia Lahme og Mikkel Heideby - kan gætte, hvilken by de befinder sig i.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

IT-boblen - ekstase og kollaps (5:6) Frit Fald
IT-boblen - ekstase og kollaps (5:6) Frit Fald Der er noget galt. It-aktierne styrtdykker fra den ene dag til den anden, og usikkerheden breder sig. Jakob Risgaard bliver kaldt i banken og bedt om at hæfte personligt for sin gæld i virksomheden - han har ikke hørt om IT- Boblen, så det siger han ja til. Dagen efter krakker det hele, og Jakob står med en milliongæld, som skal betales tilbage. Nu.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

06:00  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:15  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:30  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34)

06:35  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:45  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (28)
Hey Duggee (28)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (46)
Vidundervovsen Vaffel (46)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (8)
Det store Ramasjang Mysterie (8) My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Kontant: Sorte bilsyn
Kontant: Sorte bilsyn "Send mig 5.000 kroner, så syner jeg din bil UDEN at se den". Kontant er på sporet af en række farlige ældre biler, der bliver godkendt i synshallen, selvom de på ingen måde lever op til lovens krav om sikkerhed. Jacob Kragelund køber en rustbunke og tester, om det virkelig kan lade sig gøre at få synet biler, der ikke hører hjemme på vejene. www.dr.dk/kontant

09:45  

Høgh og astronauten - min krop til grænsen (3:6)
Høgh og astronauten - min krop til grænsen (3:6) Forestil dig at holde vejret i et bassin fyldt med hajer. Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder fridykker Camilla Salling Olsen. Hendes personlige rekord i vejrhold er på hele fem minutter og 35 sekunder - men hvad når Andreas og Josefine op på, når de presser krop og sind til det yderste?

10:15  

Husdrømme på Sicilien (2:8)
Husdrømme på Sicilien (2:8) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar på Sicilien) Det er marts 2019, og Bill er taget i forvejen til Sicilien for at sætte gang i renoveringen. Marie og døtrene Ingrid og Solveig følger efter for at hjælpe til og begynder at lære stedet at kende. Imens Bill river ned, vil Marie begynde at møblere huset.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Systuer i alle kældre
Da Danmark blev flettet sammen: Systuer i alle kældre Den jyske hede var Danmarks tekstil centrum frem til 1990'erne, hvor østeuropæiske syersker overtager maskinerne. Vi finder det gamle tøj frem og går på tekstilsafari i Ikasts villakvarterer, og følger eventyret hele vejen til nedturen i fabrikskvartererne.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen: Fornemmelse for folkemøbler
Da Danmark blev flettet sammen: Fornemmelse for folkemøbler Danmark havde en kæmpe møbelindustri inden markedet blev globalt og toldmurene blev revet ned. Vi kaster vores kærlighed på de folkelige møbler, der står i skyggen af design ikonerne. Sporet fører os til Tarm og ikke mindst Salling, hvor møbelindustrien dominerede langt op i 1980'erne.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (2:25)
Antikkrejlerne XXII (2:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXII (1:25)
Antikkrejlerne XXII (1:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:10  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

09:20  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:52  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (12)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (12) En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Briller ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de 3 svære prøver. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:15  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

10:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:45  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (19)
Bonderøven 2016 (19) Kastaniegårdens kålhøst og ciderproduktion er gået rigtig godt i år. Filderkraut og rødkål er blevet store og flotte, og der er kommet hele 1000 liter cider ud af 1430 kg æbler. Og på førstesalen er Frank gået i gang med at slå flettepil, som underlag til pudsning, i vindueshvælvingerne.

12:15  

Bonderøven 2016 (18)
Bonderøven 2016 (18) Efterår på Kastaniegården betyder bl.a., at brugt jord og hestemøg skal fjernes fra mistbænken, og at der kan plukkes tomater i alle mulige faconer og farver i drivhuset. I værkstedet laver Frank et knæ af cypres til bordet i smedjen. Theresa hjælper med at løfte den hånddrevne søjleboremaskine op på bordet, og sammen afprøver de om maskinen virkelig kan bore.

12:45  

Nak & Æd - en bavian i Zambia
Nak & Æd - en bavian i Zambia Gensynsglæden er stor, når drengene vender tilbage til Zambia. Denne gang har de taget julen med til Afrika, når de vil nedlægge og servere en julemiddag med bavian for Thor. Derfor har de også taget en lille gave med, fra et tidligere program, som Thor skal smage.

12:45  

Nak & Æd - en laks på Møn
Nak & Æd - en laks på Møn I hjørnet af Danmark ligger en ø, hvor de dyrker natten og mørket. Derfor går Jørgen og Nikolaj også helt i sort, når de besøger øen for at fange en laks i farvandet mellem Møn og Tyskland. For at fange den fornemme fisk får de hjælp af en gammel ven, som har taget den helt store pakke grej med.

13:30  

Made in Denmark II (3:8)
Made in Denmark II (3:8) I Made in Denmark tager syv passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. I denne uge besøger kunsthåndværkerne træmanden Jonas i Sorø. Det bliver et par dage, hvor der skal arbejdes med store maskiner. Meget større end flere af deltagerne er vant til. Det hårde træ volder især problemer for guldsmeden Camilla og floristen Effi, der til daglig arbejder i silke.

13:30  

Made in Denmark II (2:8)
Made in Denmark II (2:8) I Made in Denmark tager syv passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i landet. I denne uge går turen til Aarhus midtby. Her skal Marco være læremester og vise de andre, hvorfor han er så utrolig glad for ler. Der skal centreres og drejes, og det kræver tålmodighed. Og så skal de andre kunsthåndværkere prøve at se, om de kan leve op til Marcos motto; 80 procent kærlighed, 20 procent ler.

14:15  

I hus til halsen IV (1)
I hus til halsen IV (1) Lykken er stor, da Gitte overtager sit hus i den vestjyske by Ulfborg i 2008. Men få år efter rammes hun af en stressrelateret depression og tilværelsen forandrer sig drastisk. Efter en længere sygemelding må Gitte gå fra at være konsulent til receptionist, hvilket presser hendes økonomi til det yderste. Boligen sættes til salg og den 20-årige søn Bjarke flytter midlertidigt hjem til sin mor for at hjælpe til med huslejen. Nu bor Bjarke og Gitte sammen på femte år, for køberne bliver væk. Og nu truer tvangsauktionen, da afdragsfriheden på Gittes lån snart udløber. Heldigvis tager ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg turen til det vestjyske og gør huset salgsklart. Men lykkes det at sælge huset, så mor og søn kan flytte hver til sit?

14:15  

I hus til halsen III (8)
I hus til halsen III (8) I det sydvestlige hjørne af Sjælland ligger Ørslev - en lille samling huse, der omkranser en malerisk kirke og et gadekær. Skråt overfor kirken ligger Jesper Larsens hus, der - som så mange andre huse i området - har været til salg i to år. Jespers største ønske er at flytte sammen med kæresten Mille og hendes tre børn i Fensmark, en halv times kørsel derfra - men det kan ikke lade sig gøre rent økonomisk, før huset i Ørslev er solgt. Derfor har Jesper og Mille nu kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, for at få deres bud på, hvordan de bedst får huset solgt. Og dét indbefatter blandt andet en forøgelse af kvadratmetrene og et helt nyt univers - kun for børn.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:42  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

13:15  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

13:25  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

13:40  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

13:48  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

13:55  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

14:20  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

14:35  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

14:49  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

14:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2021 - Med zebra og champagne
Kender Du Typen? 2021 - Med zebra og champagne "Kender Du Typen?" besøger en Arne Jacobsen-villa nord for København. Her skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har jagttrofæer i stuen og som starter sin morgen med at snurre rundt om sig selv. Vært: Anna Lin

15:35  

Columbo: Dræb mig, elskede
Columbo: Dræb mig, elskede Amerikansk krimi fra 1978. (Columbo: Make Me a Perfect Murder) Den ambitiøse Kay Freestone er en betroet medarbejder på en stor tv-station. Så hun bliver temmelig skuffet, da hendes chef og elsker lader en forfremmelse gå til en anden. I spøg foreslår han, at Kay kan hævne sig på ham ved at begå det perfekte mord. Og Kay beslutter sig for at følge hans opfordring...

17:10  

Downton Abbey III (6:10)
Downton Abbey III (6:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Downton er blevet ramt af en tragedie. Sybil er død i barselssengen efter at have født en lille pige. Dødsfaldet driver en kile ind mellem Robert og Cora, der mener, at hendes mand er skyld i deres datters død. Samtidig bliver det klart, at mrs. Bartlett ikke vil vidne til Bates' fordel. Det får den morddømte kammertjener til at tage drastiske metoder i brug.

DR2

17:25  

Forladt formue søger ejer (2:4)
Forladt formue søger ejer (2:4) Anders fortsætter sin jagt efter ejeren til den forladte formue. Han har fået et anonymt tip og skal mødes med en hemmelig kilde. Samtidig dukker et nyt og interessant spor op. Måske ligger der en kriminel handling bag fundet af de mange penge?

17:55  

Besat af Quistgaard
Besat af Quistgaard Første gang Stig Guldberg holdt et sæt Quistgaard salat-bestik i hænderne, vidste han, at det var noget helt særligt. Siden dengang er Stigs beundring for den danske designers produkter til hjemmet bare vokset i takt med hans samling. I dag er hans køkken og stuer spækket med de fint forarbejdede kopper, kander, knive, skåle og kværne, som udgør Quistgaards omfangsrige produktion. Men der er altid plads til lidt mere. Vi følger Stig ud på hans yndlingsjagtmark, et loppemarked fyldt med gamle sager. Vært: Trine Ross. Tilrettelæggelse: Helle Lyster og Diana Bach Sendt første gang 30.10.13

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned
Ricky Zoom - Julekværnen styrter ned

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder en flagermusfamilie + Vovserne redder et muddermonster

16:48  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:18  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

17:22  

Trex
Trex Snotty blander to pakker sammen, hvilket fører til, at Trex får testet at fiske i fiskedammen. Desværre ved den store dinosaur ikke, hvordan man gør.

17:30  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

17:51  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

17:55  

F for Får IV (3)
F for Får IV (3)

DR1

18:00  

Antikduellen (3:12)
Antikduellen (3:12) Antikduellanterne Katinka Larsen og James Bauerle handler i Aalborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Katinka Larsen, indehaver af netbutikken Blandet-Landhandel.dk i Skibby på Nordsjælland mod James Bauerle, der har forretningen James Bauerle Kunsthandel i København. Og i dag, onsdag, jagter de skatte i Aalborg og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Rum i haven
Søren Vesters Have - Rum i haven Sidste sommer satte Søren Vester ligusterplanter i en rondel-formation for at bryde sin firkantede plæne, og etablere en "hule" i haven. Den er nu godt på vej, og nu mangler det lille rum bare et formål. Og så har Søren besøgt en tropisk atriumhave i Amsterdam, hvor han samler inspiration til inddragelse af det grønne indendørs.

20:30  

Boligstylisterne (3:6) Få huset klar til salg
Boligstylisterne (3:6) Få huset klar til salg Boligstylisterne ved alt om indretning og har de rigtige tips til at optimere danskernes boliger. I Bagsværd rykker Louise ind med sit team for at style et helt hus. Louises kunde ønsker at sælge boligen, men kan Louises styling gøre udslaget? Othilia skal indrette et stort arkitekttegnet hus, men da huset er fuldstændig tomt, må Othilia på jagt i utallige forretninger. I Bramming skal Katrine forvandle et tomt og mørkt rum til en hyggelig hjemmebiograf.

DR2

18:25  

Vilde Hoteller - Tanzania
Vilde Hoteller - Tanzania I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Tanzania for at besøge et undervandshotel. Sendt første gang 06.11.14

18:55  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

19:55  

Jagten på Raoul Moat (2:3)
Jagten på Raoul Moat (2:3) Britisk autentisk dramaserie fra 2023. (The Hunt For Raoul Moat) Raoul Moats angreb på betjenten David Rathband får voldsomme følger. Endnu engang lykkes det Moat at flygte. En journalist får fingre i et brev skrevet af Moat. I brevet truer han navngivne personer og politiet generelt. Politijagten intensiveres, da det bliver klart, at der er tale om langt mere end en enkelt voldelig batalje.

20:40  

ABBA - 40 år uden musik
ABBA - 40 år uden musik Britisk musikdokumentar fra 2021. (ABBA: The Missing 40 Years) De var én af verdens største popgrupper, med hits som 'Mamma Mia' og 'Dancing Queen'. Men i 1982 gik ABBA i opløsning. Hvad skete der i de 40 år, inden de fandt sammen igen og udgav albummet Voyage i 2021? Mens Björn og Benny sammen lavede store musical-succeser, gik Agnetha og Frida solo. Frida samarbejdede med Phil Collins og giftede sig med en tysk prins, mens Agnethas liv var præget af isolation i 17 år.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde og Mo og Joe har fanget en kinesisk spurvehøg vedhjælp af deres tornadogenerator. Men da Petronix griber ind for at redde høgen, bliver de selv overrasket af McTornado 3000. Som tornadoen vokser sig større, bliver den også mere farlig og ender med at suge McFælde med ind! For at kunne redde den kinesiske spurvehøg og plattenslageren McFælde, må Mads og hans venner lære at følge med vindstrømmen for at standse hvirvelvinden.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (11)
Svampebob Firkant VIII (11) Begyndelsen på Havfruemanden + Planktons gode øje

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith har fået nok af at blive manipuleret af Dracula. Og den unge vampyrekspert bruger nu alle sine luskede evner til at føre åben prank-krig mod verdens farligste vampyr.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Stockholms blodige bandekrig (3:6) Forrådt
Stockholms blodige bandekrig (3:6) Forrådt Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Nytårsaften 2017 bliver en 19-årig lokket i en fælde - endnu en hævnaktion. Flere unge drenge trækkes ind i konflikten. De tvinges til at vælge side mellem grupperne, der nu kalder sig Shottaz og Dödspatrullen. I foråret 2022 har Libaan og foreningen Stoppa Skjutningen et følelsesladet møde med retsvæsenet. En lokal politibetjent prøver at skabe tillid i et område, som mange af beboerne mener er blevet svigtet af samfundet.

21:55  

Mord i skærgården: Stille nu (1:3)
Mord i skærgården: Stille nu (1:3) Svensk krimiserie fra 2009. (Morden i Sandhamn) Politimanden Thomas bliver sendt til en fjerntliggende ø i skærgården, hvor en kvinde, Nora, under en badetur er svømmet ind i liget af en mand. Thomas opdager, at han har kendt Nora i sin skoletid, og sammen går de i gang med opklaringen - noget Noras mand ikke sætter pris på. Men snart får de andet at tænke på, da der sker endnu et mord!

22:40  

Mord i skærgården: Stille nu (2:3)
Mord i skærgården: Stille nu (2:3) Svensk krimiserie fra 2009. (Morden i Sandhamn) Nora har fundet ud af, hvem der ejer fiskegarnet som liget af den døde mand blev fundet i. Samtidig er Thomas' chef ikke tilfreds med hans resultater i sagen, og han bliver sendt tilbage til storbyen. Men på vej tilbage til byen støder Thomas ind i den mistænkte fisker. Nu er spørgsmålet, om han skal følge sine egne instinkter eller følge sin chefs ordrer.

23:25  

Mord i skærgården: Stille nu (3:3)
Mord i skærgården: Stille nu (3:3) Svensk krimiserie fra 2009. (Morden i Sandhamn) Noras lille datter opdager et skelet i vandet under en strandtur, og dermed er endnu et mystisk dødsfald en realitet. Senere får politiet nye spor at gå efter i sagen om den døde mand i fiskegarnet. Mens forholdet mellem Thomas og Nora bliver varmere, kommer et fotografi, fundet i den døde mands lejlighed, til at spille en afgørende rolle i deres fælles forsøg på at opklare de mystiske dødsfald.

DR2

21:30  

Faber og pigekoret (1:4)
Faber og pigekoret (1:4) Pigerne skal synge live i tv, men alt ændres i sidste øjeblik, og især en enkelt pige bliver meget nervøs. DR Pigekoret har nemlig været lukket ned under lockdown, mens deres dirigent Phillip Faber er blevet landskendt for Morgensang. Er der stadig plads til pigerne?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Call Girl
Call Girl Svensk thriller fra 2012. Stockholm, 1976. Det er valgår, og magtens mænd har behov for at koble af. Dagmar Glans er leveringsdygtig i kvinder af alle aldre. Også de helt unge. Purunge Iris bliver rekrutteret fra en ungdomsinstitution og oplæres til at servicere den politiske elite. Politiet er på sagen, men da billedet af Sverige som utopisk samfund trues, træder magtens mænd til for at redde det. Medvirkende: Pernilla August, Sofia Karemyr, Josefin Asplund m.fl. Instruktion: Mikael Marcimain.

TVR
DR1

00:10  

Alene i vildmarken USA VIII (9:12)
Alene i vildmarken USA VIII (9:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De fire sidste deltagere kæmper for at overleve. Mens nogle forsøger at ændre strategi for at udholde de barske forhold, kæmper andre mod negative tanker.

01:15  

Mere voksen end Bjerrehuus III (3:6) - Natklubben kalder på Oscar
Mere voksen end Bjerrehuus III (3:6) - Natklubben kalder på Oscar Oscar har lagt modelkarrieren til side for at satse alt på livet som DJ. Et liv, der er fuldt af fristelser, og som sætter Oscar alvorligt på prøve. Imens hænger Oliver i med det yderste af neglene for at puste nyt liv i sin modelkarriere.

01:35  

Taggart: Døden checker ind
Taggart: Døden checker ind Skotsk krimi fra 1998. (Taggart: Long Time Dead) Staben fra Maryhill politistation er samlet til en festlig middag på Crawford Hotel, da et mord ødelægger den gode stemning midt under aftenens stripnummer. Offeret er hotelmanageren Jay Erskine, og det skorter ikke på mistænkte - for Erskine var ikke ligefrem elsket af sine kolleger. Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Danny Hiller.

03:20  

Antikkrejlerne XXI (25:25)
Antikkrejlerne XXI (25:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:20  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:55  

Kvinden, der blev brændt levende
Kvinden, der blev brændt levende Amerikansk dokumentar fra 2022. (The Fire That Took Her) Den 2. august 2015 overhælder Judy Malinowskis ekskæreste hende med benzin, og sætter ild til hende bag en tankstation i Ohio. Hun bliver forbrændt på over 90% af kroppen. Mirakuløst overlever hun længe nok til at stoppe med at tage smertestillende medicin - næsten to år. Og det lykkes hende at blive den første person nogensinde, der vidner i sin egen mordsag.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, FREDERIKSVAERK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0607195428