Frederiksværk
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 30. september 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 30. september 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

På vildspor i ødemarken (2:6)
På vildspor i ødemarken (2:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal ud på, skal han skaffe al mad selv. Undervejs får han dog en makker, han aldrig har mødt tidligere, og måske er det en, der kan hjælpe ham i kampen om at finde velegnet føde? Det kan blive nødvendigt, for helt nemt bliver det ikke. Nordvision fra Norge.

06:55  

På vildspor i ødemarken (3:6)
På vildspor i ødemarken (3:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal på, kommer han langt ud over sin komfortzone, for han skal klare en stor del af turen i det samme udstyr, som fjeldfolket brugte for over 100 år siden, og det er absolut ikke ideelt til de strabadser, der venter ham. Nordvision fra Norge.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ (3:6)
Folk og fæ (3:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Det er galopweekend, og Siegfried håber at score tjansen som vagthavende dyrlæge ved Darrowby galopbane. Det er en stilling, han har haft kig på længe, og han gør sit bedste for at gøre indtryk på banens chef, general Ransom. Samtidig øjner Tristan en chance for at imponere pubbens nye barpige, mens James stilles over for sin karrieres sværeste opgave.

08:55  

Folk og fæ (4:6)
Folk og fæ (4:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Mrs. Pumphrey frygter, at hendes elskede Tricki Woo er ved at dø. Det er tydeligt for James, at hun ikke har fulgt den kostplan, han har lavet. Der må drastiske midler til, så James tager hunden med hjem til klinikken på rekreation. Tristan forbereder sig på at genoptage sine studier, men først forlanger Siegfried, at han beviser, at han virkelig ønsker at blive dyrlæge.

DR2

05:55  

Mit liv som Goebbels' sekretær
Mit liv som Goebbels' sekretær Østrigsk dokumentar fra 2016. (Ein deutsches Leben) Brunhilde Pomsel kom tættere på en af verdenshistoriens største forbrydere end næsten nogen anden. Fra 1942 og frem til 2. verdenskrigs afslutning var hun sekretær og stenograf for nazisternes propagandaminister, Joseph Goebbels. Her fortæller den 105-årige kvinde for første gang om sin tid i den hadske agitators inderkreds.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet IV (2)
Ramasjang Mysteriet IV (2) Store Nørderne er virkelig kommet i problemer! Der er nemlig en skurk, der har stjålet deres sav. Heldigvis kender de detektiven Kristian - og i dag får Kristian hjælp af Henry på 5 år. Men mon de kan finde ud, hvem der har taget saven?

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Cykelmyggen og Minibillen
Cykelmyggen og Minibillen Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning

08:42  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Kriminalkommissær Barnaby XVII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XVII (4) Engelsk krimiserie fra 2015. (Midsomer Murders) "Årgangsmord". Den lokale vingård lancerer sin nye mousserende vin. Det er langt fra nogen succes. Vinskribenten Nadia Simmons kritiserer vinen sønder og sammen, og snart begynder receptionsgæsterne tilmed at dratte om én efter én. Nogen har puttet sneglegift i vinen. Men hvem - og hvorfor? John Barnaby og hans assistent, Nelson, går på jagt efter svaret.

11:10  

Nigella - kærlighed til mad (2:6)
Nigella - kærlighed til mad (2:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Velkendt og nyt. Denne gang serverer Nigella sprudlende og varierede retter som; sprøde vafler med blåbær, uimodståelig oksekøds- auberginefatteh, lækker iskage med passionsfrugt og marengs - og en sandwich hun helst vil være alene med.

11:15  

Nigellas fristelser (1:6)
Nigellas fristelser (1:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Blødt, sprødt og krydret. Denne gang byder Nigella på mad, der kan lysne selv den mørkeste dag. Hun viser os sit bud på bhorta, en indisk ret med stegte og mosede grøntsager. Introducerer os for koreansk gochujang-pasta, laver lammeskank i en aromatisk suppe. Og slutter af med en chokolade-tahin-kage, som skal spises varm og blød med flødeskum.

11:50  

Explainer - Hvad betyder droner for krigen i Ukraine?
Explainer - Hvad betyder droner for krigen i Ukraine? I en tidligere version af videoen navngav vi den russiske soldat og viste hans ansigt. Vi har nu fjernet hans navn og sløret ham. Der er aldrig blevet brugt så mange droner i en krig før som i krigen i Ukraine lige nu. De fjernstyrede, flyvende- og sejlende krigsmaskiner har ændret krigen og livet på slagmarken. Men hvad betyder de mange droner for krigen?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

10:25  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

10:40  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:15  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

11:35  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

11:50  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Vortesvin Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde det meget sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte og savannens meget store og muskuløse roanantiloper. Men der bliver også tid til at fange og smage en levende græshoppe.

11:55  

Dyrs våben: Elefant
Dyrs våben: Elefant I dag skal vi se på et dyr der bruger sine tænder og sine tramp som våben, når den skal forsvare sig. Den store fighter - elefanten.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde
De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde Marco har været i retten for en række nye forhold, og en dommer skal vurdere, om han er egnet til straf, eller om han skal blive boende på Kofoedsminde. Jan HC kæmper med at finde sig til rette i de nye, friere rammer, og Zacharias og hans mor venter på rettens afgørelse.

12:45  

McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald
McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald Britisk krimi fra 2020. Hun er en benhård, handlekraftig karrierekvinde. Han er en stilfærdig, tænksom nørd, der falder i ét med tapetet. Kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds har intet som helst til fælles. Men da en ukendt mand findes død i den rige opfinder Maxton Crocketts herskabsvilla, må de to slå pjalterne sammen for at afsløre morderen.

14:15  

Gift ved første blik IX (6:8)
Gift ved første blik IX (6:8) Michael og Jeanette babysitter og er i flow med arbejdsfordelingen, men manglende fysisk tiltrækning laver ridser i lakken. Line er plus one, men Mark har tøjkrise, og dårlig dynamik udfordrer Nicklas og Sara i Vejle. Pernille og Martin når nye højder og arbejder hårdt med kommunikationen, der begynder at halte hos Rasmus og Sara, der har forskellige behov.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Debatten: Skal vi arbejde mere?
Debatten: Skal vi arbejde mere? "Hvis ikke vi holder fast i vores stærke arbejdsmoral. Ja, så holder vores velfærdsmodel ikke." Det sagde Mette Frederiksen på Socialdemokratiets årsmøde i weekenden. Skal danskerne arbejde mere? Eller skal vi i fremtiden gå efter en kortere arbejdsuge? Vært: Clement Kjersgaard.

13:40  

Danmarks vildeste lystfiskere på DR2
Danmarks vildeste lystfiskere på DR2 Op mod 600.000 danskere svinger jævnligt fiskestangen. Det gør lystfiskeri til én af de allerstørste fritidshobbys i Danmark. Men hvorfor er det så fedt at kaste en krog i vandet og så ellers bare stå og vente på, at en fisk bider på? Hvad kan fiskeriet, der som jagtform har eksisteret lige så længe, som vi har været på jorden, bidrage med til det moderne menneske? Og hvordan får man i det hele taget fisken til at hugge? Uffe Ellemann-Jensen tager dig med på en rejse ind i lystfiskeriets verden. Fra havørreder ved de danske kyster, over gigantiske tun i Skagerak, til nogle af verdens mest eksotiske fisk ved Maldivernes atoller.

14:40  

Forunderlige fyrtårne II (1:3) Wolf Rock
Forunderlige fyrtårne II (1:3) Wolf Rock Britisk dokumentarserie fra 2022. (Secret Life of the Lighthouse) Cornwalls kyst. Granitklipper og undersøiske rev gør den til en af Storbritanniens farligste kyststrækninger. Ca. 12 km fra kysten ligger Wolf Rock, en klippe, der knapt kan ses ved højvande. Igen og igen smadrede Atlanterhavet ingeniørernes forsøg på at bygge et fyrtårn på klippen. Men i 1870 kunne lyset i Wolf Rock-fyret endelig tændes for første gang. Men så opstod næste problem: Hvordan fik man folk derud og hjem?

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19)

12:15  

Vennerne og det grønne lys 2 (9:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (9:20) Det grønne spreder sig på Buster, og Jakob prøver at forstå, hvad der er sket. Måske har det noget med Anders' superhørelse at gøre?

12:25  

Vennerne og det grønne lys 2 (10:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (10:20) Det lykkes Anders at snyde Hugo, men Anders har efterladt et afgørende spor ved shelterpladsen. Og midt i det hele kommer Lukas.

12:35  

Stop! (7)
Stop! (7) Klara har fundet på en ny leg som hedder forestillinger. Men resten af familien er optaget af andre kedelige ting og vil ikke lege. Men hun ved, hvordan hun skal få dem til at ændre mening...

12:40  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

12:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alfa bryder sig ikke om Kines skurketendenser og søger hjælp hos pedellen Johan, en tidligere superskurk. Og Tordenbrags lynild er på afveje.

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

13:56  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

14:00  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

14:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:15  

Jagten på de forsvundne eventyr - De nye spor (1:3)
Jagten på de forsvundne eventyr - De nye spor (1:3) I 1992 stjæler tyve tre originale manuskripter af H. C. Andersen, fra digterens fødehjem i Odense. Nu forsøger Mette Frisk at løse gåden. Spor for spor trevler hun sagen op, og mange nye og helt overraskende ting kommer for dagen. Noget tyder nemlig på, at en af Europas mest frygtede terrorgrupper måske står bag tyveriet. Sammen med verdens eneste kunstdetektiv, Arthur Brand går jagten på de forsvundne eventyr ind.

16:15  

Huset (4:6)
Huset (4:6) Ransagningerne skaber mistanke om en stikker i fængslet, så de stærke fanger lægger fælder ud. Samtidig begynder enhedschefen, Gert, at undre sig over, hvordan der hele tiden kommer nye stoffer ind. Trykket stiger i Huset, ransagningerne og beslaglæggelserne skævvrider bandernes opdeling af markederne, og der opstår et stort slagsmål med hjemmelavede våben. Nu må der forsøges på at forhandle en fredsaftale på plads, så Huset kan undgå lukning. Men en banal visitation af en indsat går helt galt. Medvirkende: Sofie Gråbøl, David Dencik, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Charlotte Fich. En serie af: Kim Fupz Aakeson - i samarbejde med Frederik Louis Hviid og Michael Noer. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Fotograf: Adam Wallensten, DFF. Instruktør: Michael Noer. Producent: Rikke Tørholm Kofoed.

17:10  

Folk og fæ (5:6)
Folk og fæ (5:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Der er byfest i Darrowby, og James er beæret over at have fået jobbet som vagthavende dyrlæge. Men Siegfried og Tristan ved, at det langt fra er nogen loppetjans. De vædder om, hvor hurtigt James vil kaste håndklædet i ringen. Kun mrs. Hall tror, at han vil holde ud til den bitre ende.

DR2

15:15  

Prins Joachim fortæller om vores skole
Prins Joachim fortæller om vores skole Forestil dig en tid, hvor retten til uddannelse er for de få og man bliver det samme i livet som mor og far. Sådan var det engang, men hvordan er det endt med, at alle danskere nu har pligt til at gå i skole og at alle har ret til gratis uddannelse? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra at han spiller bridge med børnene i skolen, til mødet med overlægen og kendte krimiforfatter, Steffen Jacobsen, der har brudt sin sociale arv.

15:25  

Ferie, ferie, ferie: Charter
Ferie, ferie, ferie: Charter Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes, at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem, der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Livsstilseksperten Christine Feldthaus har en svaghed for charterferien. Sammen med veninden, Politiken-journalist Lotte Thorsen, husker hun barndommens første charterrejser, den eksotiske og ufattelige oplevelse af at være i udlandet for første gang, og fornemmelsen af, at en hel flok voksne gav slip og gik i kampdruk. I dag planlægger Feldthaus sine egne rejser, men charterferien har sat spor, der ikke lige lader sig slette. DR K fortæller charterrejsens historie, og den indflydelse den har haft på vores måde at holde ferie på.

15:55  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (2) København 1898. Fugten driver ad murene indenfor, drikkevandet er livsfarligt, og Anna har mistet 10 af sine 13 børn. Hvordan skal det gå med de sidste tre? Hun har pantsat alt sit tøj, og hendes mand fra Slesvig er syg. 122 år efter dykker Camilla af Rosenborg ned i Annas historie - overlevede børnene? Og kan Camilla finde Annas efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

16:25  

First Blood
First Blood Amerikansk actionfilm fra 1982. Den højtdekorerede krigshelt John Rambo har ingen venner eller familie, da han vender hjem fra Vietnam. Han arresteres for løsgængeri, men flygter fra fængslet. Politiet påbegynder en storstilet menneskejagt i de omliggende skove uden at vide, at Rambo er ekspert i guerillakrig. Medvirkende: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy m.fl. Instruktion: Ted Kotcheff.

17:50  

Historien om et mord - Pigen med sommerhatten
Historien om et mord - Pigen med sommerhatten Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) I 1979 fængsles militærlægen Jeffrey MacDonald for drabet på sin gravide kone og deres to døtre. Men han fastholder sin uskyld og siger, at tre hippier på euforiserende stoffer, to mænd og en pige med sommerhat, brød ind og dræbte hans familie. Denne serie ser på beviserne, teorierne og de mange rygter, der stadig svirrer om de gruopvækkende mord.

17:55  

Champions League håndbold: Vipers Kristiansand - Team Esbjerg (k), direkte
Champions League håndbold: Vipers Kristiansand - Team Esbjerg (k), direkte

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Nyt hår
Karlas Fantalastiske Klasse - Nyt hår Karla har fået farvet hår. Alle er enige om, at hun er den smukkere end Tetra, der pludselig vil være bedste veninde med Karla.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en hopper + Vovserne redder en laks.

16:55  

Kreabix: Oskar Toffel vs. Lil Pommes
Kreabix: Oskar Toffel vs. Lil Pommes Den sure, gamle 'Oskar Toffel' vil gerne ende sine dage som en kogt kartoffel, man kan servere til en god sovs. Det får den unge, rappende Pommes Frites 'Lil Pommes' til at gå til angreb! Han synes nemlig Oskar Toffel skal en tur i frituregryden i stedet for i kogende vand.

17:05  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis

17:15  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

17:30  

Kabam!
Kabam!

17:35  

Osman og Jeppe I (8)
Osman og Jeppe I (8)

17:54  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Hæk og pergola
Søren Vesters Have - Hæk og pergola Søren hader, når han kan overskue hele sin have på én gang. Så nu skal der ske noget med den store boldbane i midten af haven, og det store blomsterbed skal opdeles af en hæk. Og så har Søren lånt Manses værksted for at svejse en stor pergola til terrassen.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Pantanal - Brasiliens naturmirakel
Pantanal - Brasiliens naturmirakel Tysk dokumentar fra 2022. (Pantanal - Brazil's Natural Miracle) I grænseområdet mellem Brasilien, Bolivia og Paraguay ligger et af verdens største sammenhængende vådområder - Pantanal. Det har ligget uberørt i millioner af år, og er på UNESCOs verdensarvsliste. Her lever bl.a. kæmpeoddere, jaguarer, kapivarer, store myreslugere og kaimaner, som er i familie med alligatorer. Her har mennesket i århundreder drevet traditionel kvægdrift på gårdene - men klimaforandringer truer både dyr og mennesker.

19:50  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråsælen En flok hangråsæler forlader Christiansø for at opsøge hunner at parre sig med. Et helt andet sted i Danmark er en babysæl lige kommet til verden, og den må se den barske virkelighed i øjnene, når mor forlader den for at parre sig på ny.

20:00  

Den store bagedyst (1:9) - Klar, parat, sæsonstart!
Den store bagedyst (1:9) - Klar, parat, sæsonstart! Et nyt kuld af bageglade danskere er klar til premieren på Den store bagedyst 2023. Forude venter ugevis med kringlede kageudfordringer. Her i premiereafsnittet skal deltagerne bage 'blomsterhoveder', der skal blive til en fælles buket til dommerne Katrine og Markus. De skal også bage Katrines yndlingskage, og fortælle en god historie om sig selv - igennem kagerne.

DR2

18:35  

Champions League håndbold: Vipers Kristiansand - Team Esbjerg (k), direkte
Champions League håndbold: Vipers Kristiansand - Team Esbjerg (k), direkte

19:00  

Et sted, to verdener (3:6) Anstalten, 1932
Et sted, to verdener (3:6) Anstalten, 1932 Vi er i Brejning ved Vejle Fjord. I dag er her luksushotel, men tidligere var det en såkaldt åndssvageanstalt: 'Et slot for idioter', som De Kellerske Anstalter blev kaldt. I 1932 bor her flere hundrede patienter. Mænd og kvinder er skarpt opdelt, for man frygter, at deres sexdrift skal løbe af med dem, og man ønsker ikke, at de uønskede individer skal forplante sig. Det er lægen Christian Keller der, ud fra diverse intelligenstests og undersøgelser, afgør, hvem der skal arbejde eller plejes, hvem der kan blive i Brejning eller sendes til Livø og Sprogø, hvem der må få børn eller skal kastreres eller steriliseres. Keller er åndssvageforsorgens par excellence, og fra sin professorbolig troner han enerådigt over området. Det er samme sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

19:30  

Sladderhistorie - Dyneløft på borgen
Sladderhistorie - Dyneløft på borgen Var Stauning en større gris end Jens Otto Krag? Hvordan lykkedes det Lars Barfoed at vælge mellem konen og elskerinden? Og hvad er der med Lone Dybkjær, Poul Nyrup Rasmussen og Luciano Pavarotti?

19:35  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatteren Peter Høeg fat på salmen "Blomstre som en rosengård".

19:35  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Far, verden, farvel".

19:42  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud"
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud" Holger Bech skal bruge en babushka-dukke, et tavlekridt og mikroskop til at forklare livet i universet. Vi skal tæt på det stof som alt er lavet af, finde ud af om der er liv andre steder i universet og om Gud kan findes et sted i det hele. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen, giver seerne indblik i 'Teorien om det hele'. Sendt første gang 28.12.2019

20:00  

Top Gear - Fremtiden er elektrisk
Top Gear - Fremtiden er elektrisk Britisk underholdningsprogram fra 2022. Verden er under forandring, og benzinbilens dage er talte. Chris og Paddy vil derfor bevise, at grønt ikke er kedeligt, så de afprøver lidt af hvert på racerbanen. Og uanset om bilerne kører på batterier, hydrogen eller kunstig benzin, så ser fremtiden meget lys ud. Men først starter værtstrioen med at køre lidt ræs i en Invicta fra 1920'erne.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Abestjernen
Abestjernen Animationsfilm fra 2020. Forestil dig, at du lige pludselig fik en gorilla som mor! Jonna er forældreløs og drømmer om en mor. En dag ruller en skramlet bil op foran børnehjemmet, og Jonna bliver håbefuld. Men ud af bilen kommer en Gorilla! Jonna følger tøvende med Gorilla hjem. Her er alt anderledes og skræmmende, og Jonna er bange for at blive ædt, men Gorilla viser sig at være den bedste mor, Jonna kunne ønske sig.

19:43  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:52  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:30  

Kriminalkommissær Barnaby XVIII (1)
Kriminalkommissær Barnaby XVIII (1) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Liget, der forsvandt". Omgivet af sin familie drager Gregory Lancaster sit sidste suk. Den velhavende godsejer får dog ikke lov til at hvile i fred. Da bedemanden ankommer for at hente hans lig, er det nemlig forsvundet. Er der en ligrøver på spil - eller måske ligefrem en morder? Makkerparret Barnaby og Nelson går på jagt efter svaret.

23:00  

Wallander: Den femte kvinde
Wallander: Den femte kvinde Engelsk-svensk krimi fra 2010. (Wallander: The Fifth Woman) En ældre fugleiagttager er blevet lokket i en grusom og dødbringende fælde. Kurt Wallander efterforsker det makabre mord, og da endnu en mand forsvinder, begynder den erfarne kommissær at frygte, at der er en seriemorder på spil. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Aisling Walsh.

DR2

21:00  

Nul stjerner - Frankrig (4:6)
Nul stjerner - Frankrig (4:6) Morten og Jan bliver i den grad forkælet, når de tager på et alternativt gourmeteventyr i det sydfranske. De franske delikatesser er i fokus, når de mærker snegleslim i ansigtet, smager de hellige druer på et vinkloster og sætter tænderne i ildelugtende franske oste - alt sammen i en noget udfordret gammel 2CV, der hoster sig vej gennem de franske bjerge.

21:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender
Stockholms blodige bandekrig (1:6) Dødsfjender Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Et slagsmål mellem barndomsvenner efter et røveri i en Forex vekselererbutik i 2015 bliver starten på Järva-konflikten i det nordvestlige Stockholm. En 19-årig bliver skudt ihjel. Dagen efter kommer hævnen, da en 16-årig mister livet. Det bliver én af Sveriges mest dødbringende konflikter. Libaan, hvis søn blev skudt i 2020, forsøger at få samfundet til at forstå, at skyderierne er en virus, der spreder sig overalt.

22:45  

Barndommens gade
Barndommens gade Dansk drama fra 1986. Ester skriver digte i smug, er mørkeræd og hader at hente koks i kælderen. Hun deler værelse med sine forældre, og eleverne i hendes klasse griner ad hende. Opvæksten i arbejderfamilien på Vesterbro i 1930'erne er barsk, men også med glimt af håb for den 14-årige pige. Baseret på Tove Ditlevsens klassiske roman fra 1943 og hendes bog Erindringer fra 1967. Medvirkende: Sofie Gråbøl, Carl Quist Møller, Vigga Bro m.fl. Instruktion: Astrid Henning-Jensen.

23:45  

Tove i stykker
Tove i stykker Dansk prisvindende kortfilm fra 2020 Det er med livet som indsats, at skriften bliver til, og med det levede liv som selve litteraturens grundstof. En lydcollage af interviews og digtoplæsninger væves sammen med nogle skønne animationer og tager fat i det skæringspunkt, der var mellem liv og litteratur for Tove Ditlevsen. Vi møder både den hvidvinsdrikkende, bramfrie Tove og den skrøbelige, ensomme sjæl, der udgør den forfatter, som har givet os så mange ord og følelser med på vejen - fra 'Barndommens gade' og langt ind i voksenlivet. Hun har altid været der, men oplever alligevel at blive genopdaget fra nye sider for hver ny generation af læsere.

TVR
DR1

00:30  

Det sjette bud (2:4)
Det sjette bud (2:4) Britisk dramaserie bygget på virkelige hændelser. (The Sixth Commandment) Mens det lille samfund sørger over Peters død, indleder Ben et forhold til Peters dybt religiøse nabo, Ann Moore-Martin. Snart begynder Ann at få svimmelhedsanfald. Til hendes niece Ann-Maries stigende bekymring.

01:30  

Mord med dr. Blake IV (6:8)
Mord med dr. Blake IV (6:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

01:35  

Mord med dr. Blake IV (5:8)
Mord med dr. Blake IV (5:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

02:30  

Mord med dr. Blake IV (7:8)
Mord med dr. Blake IV (7:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:30  

Min have III (6:8)
Min have III (6:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Vi er med til både såning og høst i Arnt Harald Stanges have i Tønsberg. Her har alt, der kan spises, nemlig høj prioritet. Kokken Dag bliver inviteret indenfor for at boltre sig med alle råvarerne. Snedkeren Stine bygger et lille vægdrivhus.

03:30  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) John Taylor gør status over dyrelivet på gården og indser, at haven bør beskyttes mod dræbersnegle og vildt før sommerpausen. Pernilla Månsson Colt og Malin Persson laver en fælles arbejdsplads i laden for både design- og blomsterprojekter. I indergården fortsætter arbejdet med en lægeurtehave. Men spørgsmålet er, hvordan det skal gå med madlavningen, når Tareq Taylor er bortrejst?

DR2

00:15  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie Dansk dokumentar fra 2013 I oktober 1943 lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte over Øresund til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. Nu fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

01:15  

IKEA-bossens millioner (1:2)
IKEA-bossens millioner (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kamprads miljoner) På et håndskrevet ark papir og i en enkel, fejlstavet sætning testamenterede IKEAs grundlægger Ingvar Kamprad sin halve formue til noget aldeles uventet. Over en halv milliard svenske kroner skal gå til forretningsvirksomhed i landsdelen Norrland. Men hvad mente han egentlig? Hvem skal have del i pengene?

02:10  

IKEA-bossens millioner (2:2)
IKEA-bossens millioner (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kamprads miljoner) Vi følger tovtrækkeriet om pengene fra Ingvar Kamprads arv og de forhåbninger, som vækkes i den tyndt befolkede norrlandske landsdel. Vil Kamprads sidste vilje blive opfyldt?

03:10  

De dyre drenge (3:4)
De dyre drenge (3:4) Sammy vender hjem til Ishøj, hvor hans opvækst var præget af fattigdom. Francisco skal spare på pengene, men både kobekød og kaviar frister. Niels og Lennart har booket et photoshoot i Odense til deres nye tøjkollektion, men tøjet sidder fast i pakkeposten, så nu må der tænkes kreativt. Alexander har møde med en af sine trading-elever, er det lykkedes ham at tjene penge?

03:40  

De dyre drenge (4:4)
De dyre drenge (4:4) Fransisco tager til Sønderborg for at forlige sig med sin fortid som hjemløs stofmisbruger. Sammys liv går ofte stærkt, så hvad gør man, når man trænger til ro og fordybelse? Svaret ligger i den lokale kirke. Niels og Lennart vil fejre deres nye kollektion, så nu skal der planlægges launchparty. Alexander sætter valutaspekulationerne på pause og inviterer kæresten på en grænseoverskridende date.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, FREDERIKSVAERK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0929095359